teisipäev, 4. august 2015

Üllatusterohke postitus.


Viimasest postitusest ei ole kaua möödas aga nüüd sellest, kuidas möödus meie sünnipäevade trall.
Neljapäeval oli Andri tädil (Signel) sünnipäev ja nagu ma  eelmises postituses kirjutasin, siis tegime selleks ühe armsa ning südamliku kingituse, milleks oli:

Sõnu polegi vaja.

Selle tellimine on väga, väga lihtne. Valid välja ühe plaadi, mille järgi soovid tellida, siis kirjutad neile, nad muudavad kohe teksti nii nagu tahad ja saadavad näidise sellest, kuidas muutsid. Lõpuks kui asi valmis, maksad raha ja juba järgmine päev saad kätte. Väga lihtne tellida ning ruttu saab kätte.
Sünnipäev möödus rahulikult ning õhtu lõppes üllatuskülalistega, kes tõid kingiks karbi viinereid ning ise tehtud kartulisalatit :). Väga äge kingitus minu meelest. Need ise tehtud asjad on ikka minu meelest kõige ägedamad ja lahedad, sest nendes on tegija hing sees.

Reede oli päev kui proovisin esimest korda teha pavlova kooki. Retsepti võtsin nami-namist. Kõik asjad sain ostetud peaaegu ühest kohast välja arvatud vannilliekstrakti. Mõtlesin küll selle asendada vanillisuhkruga, siis ikkagi otsustasin, et proovin teha ikka nii nagu kirjas. Mõeldud tehtud. Seekord lähevad minu suurimad tänud Janele, kes innustas mind seda proovima, sest nii mina kui külalised jäid väga rahule. Kook oli väga mõnusalt vahukommine nagu retseptis ka kirjas.

Laupäeval oli aga õepoeg Marcuse sünnipäev ja ta sai 11 aastaseks. Kuna 24.07. oli ka mu vanemal vennal sünnipäev, siis korraldasime Andriga neile üllatuspeo Jänese baaris (meie maja juures selline katusealune, kus saab istuda). Kaunistasime selle lindikestega, õhupallidega, sidusime šampuse klaasidele lindikesed, ostsime šampused sünnipäevalistele. Selline mõnus õe pere ja meie õhtusöök oli meil. 
Õhtu lõppes meestel saunaga, sest Anti (naabripoiss) tegi nagunii sauna, siis Ants arvas, et võiks kõik koos minna. Mõeldud tehtud. Kuna õde sauna minna ei tohtinud (arst oli öelnud, et võib ära minestada), siis meie istusime niisama sauna eesruumis. Kuna õues oli nii külm tuul, siis lõpuks kolisimegi alla sauna, sest seal oli soem. Samal ajal kui mehed saunas õlut jõid nautisime meie õega mõnusat veini, seni kuni õde ära väsis ja tuppa tulla tahtis. Õhtu lõppedes tulid kõik meile ja pidu võis jätkuda. Väga tore oli, et Antigi meile tuli olenemata oma kassi allergiast. Väga lahe ning meeleolukas õhtu.
Vähe sellest, et meestel niisama lõbus oli said nad ka naerda õde, kes sonis :). Päris kõigest mehed aru ei saanud aga õhtu nali oli see kui ta pidi Annely juurde porgandeid korjama minema :). Seega Annely kui sa seda postitust loed, siis ole valvas, sest Maily võib su porganditesse tulla :).
Natuke pilte sünnipäevast:

Meie väike piduline
Soe sai ja karulauguvõie
Palju õnne meie Marcusele
Sünnipäevalaps oma sünnipäeva koogiga
Täna on juba teisipäev ja härra pidi täna varem koju tulema. Eks ole näha, mis õhtu toob, sest äkki saabus meile suvi. Kuna ilm oli ilus, siis käisime meremõisas akusid laadimas.

Nädala lõpus lähen ma aga Läänemaale, kus ootab mind aiamaa. Seal saan täiendada oma talvevarusid erinevate marjadega, millest saab nii smuutit teha kui ka mujale kasutada. Ühesõnaga maal käik tuleb taaskord teguderohke. 


Päikest,
Marve


Kommentaare ei ole:

Uue aasta maagilised mõtted

Täna kohe on nii ilus, haruldane ja omapärane kuupäev, mis kutsub kohe kirjutama ning oma mõtteid jagama. 02.02.2022, onju üks wonderful day...