laupäev, 10. oktoober 2015

Potipõllumajandusest.

Heihopsti,


Kuna täna on väljas ikka nii külm ja rõske, siis sellest hoolimata käisime üle pika aja Andri vanaemaga koos sõitmas. Sõitsime ikka pikka maa maha. Käisime nii Keilas, Laagris, Õismäel ja lõpuks sõidsime Tabasalu kaudu koju.



Kuna kiire elutempo tõttu on minu söömine ka väga ebamäärane olnud, siis täna otsustasime teha caesari salatit. Panime sinna ohtralt salatit, kirsstomateid, punast sibulat, suitsukana ja lõpuks ühe pakki valmis caesari kastet. Küll oli ikka hea salat. Kiire ja lihtne.



Kuna sügis on juba käes ja suvised lilled hakkavad ära närtsima, siis ostsime täna Bauhofist posu kanarbikke, mida saan maja ette panna. Nii oligi mul täna üks istutuse päev. Eks seisavad nii kaua kui seisavad. Vähemalt on silmal ilus vaadata.

Natuke istutamisest pilte: 


Posu kanarbikke
Mulda on ka vaja
Minu assistent kassistent
Kassistent Piiksu
Potipõllumajandus

Õhtuks on meil ka plaanid olemas. Istume härraga kodus diivanil, sooja tee ja prõksuva ahjutule saatel ning vaatame "Lumekuninganna ja igavene talv" ehk "Frozen". Võtame lihtsalt aja maha ning naudime teineteise seltsi. 



Homme läheme aga Andri onu sünnipäevale. Selleks puhuks ostsime talle ühe väikese kingituse, mis sobib täpselt nende koju. Ma vähemalt loodan. Veel läks meil õnneks, sest saime ühe sünnipäevakingituse ostetud. Järgmine nädal on üks hull nädal, sest peaaegu iga päev on kellelgi mingi tähtpäev. 



Nüüd on kiirem aeg möödas ja sellest tulenevalt püüan rohkem aega veeta oma blogis.



Seniks mõnusat õhtut,
Marve.

Kommentaare ei ole:

Uue aasta maagilised mõtted

Täna kohe on nii ilus, haruldane ja omapärane kuupäev, mis kutsub kohe kirjutama ning oma mõtteid jagama. 02.02.2022, onju üks wonderful day...