laupäev, 5. detsember 2015

Natuke lobajuttu.

Heihopsit,

Aeg läheb ikka ruttu ja kiiresti. Uskumatu aga juba on jõulukuu ja varsti uus aasta.

Viimasest postitusest on juba pikk, pikk aeg möödas. Miks? Praegu on suhteliselt kiired ja väsitavad ajad. Lasteaias käib töö jõulupeoks õppimiseks ja jõulumeeleolu loomiseks. Palju on mõttetööd seoses lastega ja saabuva jõulupeoga. Aga ma saan hakkama. Ehk kui kiire aeg läbi saan rohkem kirjutada, sest tulemas on ilusad ajad ja sündmused.
Kuuski sai tuppa toodud


Lastega koos valminud latern

Nüüd natuke lobajuttu.

Käes on jõulukuu ja selle puhul olen kodus loonud ka mõnusa jõulutunde. Kahju ainult, et lume asemel sajab vihma. Millal tuleb küll see lumi? Kes seda teab?

Möödunud aeg on läinud suhteliselt hästi. No välja arvatud kaaluga seonduv. Olen sellest rongist ikka täiega maas :(. No eks seda magusat on seoses päkapikkude käimisega ikka omajagu ja mitte ei suuda  nendest üllatustest eemal hoida, mis sussi sisse poetatakse. 
Eks mingil määral on stressi ka süüdi, et ma magusa järgi kohe haaran. Loodan, et asi ainult hullemaks ei lähe.

Üritused, millest eelmises postituses kirjutasin said ilusti läbitud. Väga tore oli teater ja venna külastus. Sai natuke akusid laetud ja lihtsalt mõtted mujale. Pilt räägib rohkem kui tuhat sõna.
Õhtusöök seitsmele õnnelikule

Kaladki said ostetud, kelleks on barbused. Meil on kollased valgete triipudega. Paar päeva hiljem tõime juurde kollakad/ oranžid mustade triipudega. Kuna kalad pidid harjuma koduse akvaariumi veega, siis pidime kaane maha võtma. Nii panimegi need koos kotiga sinna sisse. Kuna meil on ka kass kodus, siis pean lihtsalt selle loo kirjutama. Kuna kaas oli maas, siis arvas kass, et ta peaks neid kalu ikka lähemalt uurima. Mõeldud tehtud ja nii hüppaski ta akvaariumisse. Oi õudust see vesi, mis seal välja lendas ja see märg kass ning segamini akvaarium. Oi see oli ikka õudne. Eks natuke oli naljakas ka aga samas õudne ka. Oh jah...
Meie barbused

Uus nädalgi teotab üsna kiire ja toimekas tulema. Kui hästi läheb, siis nädala lõpus saab oma jopedega maha istuda ning laupäeval kodumaa tolm jalge alt pühitud. 

Seniks olge tublid ja olge ikka minuga,
Marve.

Kommentaare ei ole:

Uue aasta maagilised mõtted

Täna kohe on nii ilus, haruldane ja omapärane kuupäev, mis kutsub kohe kirjutama ning oma mõtteid jagama. 02.02.2022, onju üks wonderful day...