pühapäev, 20. märts 2016

Lapsepõlv ja kevad...

Heihops,

Lihtsalt natuke sellest kui tore nädalavahetus meil on härraga olnud.

Reedel kutsusid sõbrad meid Pärnu, et Steffanisse pizzat minna sööma. Kuna vässu oli peal, siis jäi minemata. Selle eest tegime seda laupäeval. Super ilm, super seltskond ja super tuju, mis sa hing veel ihkad.

Pizzas pidime muidugi ootama, et lauda saada, aga see oli ootamist väärt. Uskumatu oli selle ootamise juures veel see, et ettekandja kutsus seltskondasid ja paigutas neid istuma. Meie selja taga oli aga üks muti, kes võttis ohjad üle ja kamandas meid vaba laua taha. Me muidugi ei kuulanud teda, sest tema oli samasugune klient nagu meie. Oleks ta selle juures, siis rahulikuks jäänud, kus sa sellega.
Pizzad olid muidu väga head ja ilmselgelt ei suutnud me neid lõpuni süüa. Miks? Kuna oli neljakesi, siis tahtsime ikka kõigi omasid proovida ja nii ei jaksanudki kõike ära süüa.

Kõht täis sai ka Maximas käidud. Sai ka shoppatud, mille võib lugeda õnnestunuks, sest ma sain endale ja härrale pesu, 3 särki ja ühe ilusa triibulise kleidi ning kokku läks meil 19 kopikatega. Kleit, mida ma olen väga, väga ammu otsinud, aga hinna tõttu pole raatsinud osta, sai siiski ostetud. Juhuuu... 

Täna algas kevad. Juhuu lõpuks ometi, aga ilm võiks ka vastavaks juba minna.

Tänast hommikut alustasin hea kohupiima, vaarikate ja kohviga. Küll need vanaemad on ikka head, kes oma lastelastele sügavkülmast marju jagavad. Hommikusöök söödud tuli härral mõte grillida. Algul olid ühed plaanid aga lõpuks jäid siiski teised peale. Küll jõuab selle esimese plaani ka täita.

Mõeldud tehtud. Härral poes käidud asjad ostetud ja polnudki muud kui grill püsti panna. 

Esimene grill sellel aastal
Natuke on saetud ja natuke on veel saagida
Kogu selle grillimise juures oli tore ka see, et samal ajal saagisin mina äiaga puid. Endal peas kummitamas luuletus.

Lapsepõlv ja kevad,
mõlemad on kenad.
Kevad kordub jällegi,
lapsepõlv ei iialgi.

Nii see paraku on. Aga oh seda õnne ja rõõmu selle saagimise juures, sest vanaema juures sai seda lapsepõlves ikka palju tehtud. Samamoodi nagu lakas heinu tallatud. Küll oli mul ikka tore lapsepõlv...

Puud saetud läksime härraga kevadet otsima. Kevadet isegi leidsime, sest tuppa sai toodud natuke lumikellukesi ning mõned kaseoksad.

Vot selline vahva ja tore päev oli meil musununnuga, mis lõppes ühe hea tassi kohviga diivanil teleka ees ja lõpuks tunnise uinakuga diivanil. No küll oli ikka hea.

Uus nädal tõotab ka kiire tulema, sest iga päev toimub midagi. Aga jah, edaspidi lähebki kiireks, sest tulemas on arengumäng, arenguvestlused, koolitused, emadepäeva pidu ja lõpuks lõpetamine ning puhkuski pole mägede taga.

Vot nii. Ilusat kevadet Teile kõigile. Küll need ilmad lähevad ka ilusaks ja kevadiseks.
Seniks ikka hoidke end soojas ja ärge uisapäisa õhukeste riietega õue tormake.

Marve

Kommentaare ei ole:

Uue aasta maagilised mõtted

Täna kohe on nii ilus, haruldane ja omapärane kuupäev, mis kutsub kohe kirjutama ning oma mõtteid jagama. 02.02.2022, onju üks wonderful day...