pühapäev, 17. aprill 2016

Meie tore nädalavahetus.

Heihopsi Teile.

Kindlasti oli Teil sama tore nädalavahetus nagu meil nunnu ja härraga.

Reedel oli meil lasteaias laulupäev. Ikka nii armas oli oma suuri nunnusid vaadata, kes seal laulsid.
Peale tööd tulin aga koju ning puhkasime nunnuga natuke. Samal ajal tegi härra meile süüa. 
Kuna õhtu oli ilus ja mõnus, siis võtsime üheskoos härra vanematega ette ühe väikese koristuse maja ümber. Üheskoos sai riisutud, oksi lõigatud jne. Taaskord sain kinnitust, et olen ikka läbi ja lõhki üks maakas, kes naudib selliseid toimetusi.
Vahepeal oli ikka raske ka, mis minu jaoks oli nii võõras. Riisumine ja okste lõikamine väsitas nii ära. No ega pole tegelikkuses imestada midagi, sest mind ikkagi kaks mitte üks. Aga jah... minu jaoks nii võõras, et nii väikese töö peale võib ära väsida. Tegin küll tasa ja targu aga ikka. No pole hullu, sest sellest hoolimata sain oma tööd tehtud.

Laupäev oli taaskord tore päev ja juba ainuüksi ilma tõttu. Kuna härral oli vaba nädalavahetus, siis otsustasime grillida. Mõeldud tehtud.

Minu grillmeister
Härra maitsestatud liha on ikka kõige parem
Grillilt läbi käinud leib, mille peal karulaugu või
Meie teine grillmeister :)
Grillitud, kutsusime härra vanemad ka meiega koos lõunatama. 
Õhtul läksime aga neile külla koos puuvilja vaagnaga. Üheskoos vaatasime "Jääaeg 4" ja lobisesime niisama. 
Taaskord üks tore ja vahva päev ning õhtu.

Täna käisime aga kurbusega oma "piraajat" kalapoodi tagasi viimas. Miks? Kuna see kala ei sobi siiski meie omadega kokku ja ta võib teised kalad kõik ära süüa :(. Kuna poemüüja oli nõus ta tagasi võtma, siis kasutasime seda juhust. Vältimaks seda, et ühel heal päeval on akvaarium teistest kaladest tühi. 
Nüüd aga elutseb selle ühe asemel meil kolm uut "piraajat", kes ei ole nii argessiivsed ja ei kasva nii suureks.
Taaskord jätsime kopsaka summa raha kalakese poodi, sest ostsime akvaariumile uue kaane. Miks? Kui seal tuled põlevad, siis plastik läheb soojaks ja see meie kassile meeldib. Nii kasutaski kass juhust ja läks sinna peale, aga see ei pidanud tema 5kg kaalule enam vastu. Nii käiski prõks. Õnneks midagi hullu ei juhtunud. Pirnid akvaariumi ei kukkunud ja kalad jäid ka terveks. Õnneks õnnelik õnnetus.

Olenemata sombusest ja hallist ilmast istusasin amplitesse võõrasemad, mis kaunistavad vaadete meie köögi aknast. 

Potipõllumajandus
Vot selline tore nädalavahetus oli meil härraga. Naudin neid nädalavahetusi kui saame koos olla. 

Kuna härral oli soov pirukate järgi, siis proovisime esimest korda teha külmutatuid pirukaid. Pean ütlema, et polnud viga, aga enda tehtud ikka paremad.

Soolane vs magus
Magusa kõrvale pidin kohe võtma vanilli vaarika jäätist
Täna sai isegi arutatud kui pika peaks nunnu voodi tegema ja mismoodi see peaks välja nägema. Kuna meile magamistuppa väga midagi ei mahu, siis püüame ise midagi orgunnida.
Nime osas sai isegi väike arutelu maha peetud. Eks tulevik näitab kas jääb nii või ei.

Järgmine nädal tõotab ka kiire tulema, sest iga päev on midagi. Homme on üks pidu, teisipäeval evakuatsioon+ koolitus, kolmapäeval lähme lastega kooli tundi mängima + sünnipäevalaste istumine, neljapäeval olen koolituse, reedel lastega Harjumaa muuseumi jüripäeva üritusele ja ongi nädal läbi. 

Seniks olge tubli.
Marve

Kommentaare ei ole:

Uue aasta maagilised mõtted

Täna kohe on nii ilus, haruldane ja omapärane kuupäev, mis kutsub kohe kirjutama ning oma mõtteid jagama. 02.02.2022, onju üks wonderful day...