teisipäev, 29. november 2016

Perepuhkus Tervise Paradiisis

Heihopsti,

Lõpuks sellest, kuidas möödus meie ja tipsu esimene spa puhkus Pärnu Tervise Paradiisis. 
Kuna see aasta on olnud meie jaoks väga tähtis, siis lubasime endale mõnusa puhkuse. Selleks valisime "Vaid me kaks" paketi.
Siinkohal suured tänud eelmise aasta päkapikule, kes tegi sellise toreda kinkekaardi.

Kell 14.00 jõudsime spa ette, kus oli parkimiskoha leidmine suht võimatu. Autosid oli palju ning pargiti nii nagu jumal juhatas. Lõpuks seisis õde ühe koha peale ning hoidis seda kinni. Teised muidugi vaatasid, mis tal viga, et eest ära ei tule :).

Nii saimegi koha suht maja ette.
Seekord lubasime endale saunaga sviidi. Nagu ma alguses kirjutasin, siis see aasta on meie jaoks üks tähtis aasta. Meil on oma beebi ja kodu pluss veel ilusaid momente.
Nii lubasimegi endale natuke luksust, millega jäime väga rahule.

Meiega olid kaasas veel õde oma mehega, aga teises toas, ning ühed tuttavad, aga teises spas.
Mõnusalt tuppa sisse seadnud vahetasime riided, et ujulasse minna. Õde koos oma mehega ja tuttavad olid juba ujulas.
Kohe me neid ei näinud, sest vedelesid saunas. Meie läksime aga Nunnuga ujuma. See oli tema esimene kord kui ta käis ujumas. Talle väga meeldis. Susserdas oma jalgadega väga ning endal oli naeratus näol. Äraütlemata õnnelik laps oli meil seal vees.
Muidugi väsimus oli ka kiiresti tulema, sest ujumine väsitas ära. Nii läksimegi välja, sõime kõhu täis ja uni oli kohe platsis.
Samal ajal kui õde koos oma mehega massaažis oli läksin mina sõbrannaga saunasid külastama. Nii jäi musununnu ja sõbranna mees koos Carolat vaatama. Tagasi tulles hakkasin naerma, et huvitav kas teid viltu ei vaadatud, et kaks meest hoiavad väikest beebit :).

Mõnus kolme tunnine sulistus tehtud läksin Carolaga tuppa, et ta riided ära vahetada ja end õhtusöögiks valmis kasida. Musununnu läks veel sauna ja tuli hiljem järgi.
19.00 paiku hakkasingi sättima, et 20.00ks pidulikule õhtusöögile minna. Jäime õhtusöögiga väga rahule.

Meile pakuti algatuseks väike tervise amps (leivakooriku sees mädarõika vaht peedi želeega), siis toodi lauda eelroog (värske salat, madalal temperatuuril küpsetatud mägihõrnas (kala) ja grillitud tiigerkrevetiga). Enne pearooga pakuti veel üks maitseid neutraliseeriv vahepala, milleks oli pohla, kaneeli ja greibi jääsegu. Pearoaks (veisepõsk, Cafe de Paris kaste, miniporgand, paksoi). Liha oli nii maitsev, pehme ja hea, et see lausa sulas suus. Magustoiduks oli šokolaadisuflee, pähklipuruga ning kõrvale pakuti teed või kohvi.


Üks äraütlemata hea õhtusöök. Tipsugi sai sellest osa. Ta oli kogu aeg meie juures. Vahepeal magas, siis oli jälle üleval ning jälle magas. Enne magustoitu hakkas nutma ja küsis süüa. Kõht täis söödetud jäi uuesti magama. Nii saime magustoidu lõpuni nautida.
Õhtusöök söödud läksime tuppa, kus meid ootas soe saun.


Muidu oli meil väga tore ja lõbus puhkus kui välja arvata see, et tipsul oli uinumisega raskusi. Silmad olid küll kinni aga vähkres ning häälitses kogu aja. Nii oligi minu uni ka rikutud kuniks ta oma kõrvale võtsin. Peale seda oli rahu mõisas ja tipsu magas.
Kuigi tema enda voodi oli ka väga ilus. Sinna oleks isegi magama jäänud.



Sellise väikese kingituse saime ka



Pühapäeva hommikusi toimetusi saate lugeda siit.

Ilusat talvist päeva,
Marve

Kommentaare ei ole:

Uue aasta maagilised mõtted

Täna kohe on nii ilus, haruldane ja omapärane kuupäev, mis kutsub kohe kirjutama ning oma mõtteid jagama. 02.02.2022, onju üks wonderful day...