neljapäev, 30. november 2017

Uskumatu, et juba homme...

Hei, hei.

Eile oli jälle üle pika aja maa valge (küll mingi jura), aga täna on jälle must maa. 
Ehk jõuluks tuleb ikka midagi maha! Aga mine tea.

Uskumatu, et juba homme hakkab selle aasta viimane kuu ehk jõulukuu. Ja polegi palju jäänud kui jälle üks aasta möödas. 

Aeg läheb ikka kiiresti.

Peale selle, et on jõulukuu on ka meie sünnipäevade kuu. See aasta on meil natuke teismoodi kogu see sünnipäevade värk. Aga eks kõigest hiljem.

Olen nüüd mingi aja jälle blogist eemal olnud, aga tahan kirjutada kui lahe nädalavahetus meil oli.
Reedel käisid meil külalised koos ühe pisikese tüdrukuga. Meie oma ehmatas küll algul ära, et keegi temasugune tuli, aga lõpuks harjus ära. Rääkisime ikka kuidas lapsed kasvavad ja mis teha oskavad jne. See emmede jutt.
Aga eriti tore oli see, kuidas me üksteise rasedusest teada saime. Siiril oli 25-aasta juubel no ja ilmselgelt ei saanud ja midagi juua, sest beebsu ju kasvas. Nii mõtlesingi välja hädavale, et mul antibiootikumid peal ei saa alksi tarvitada. Õnneks ei pidanud seda kellelgi ütlema ja saime rahus sünna mööda saata. 
Meil Antsuga omal väike kahtlus kogu aeg, et äkki on ikka Siiri ka, sest pole näinud, et ta teiste jookide juurest omale koksi teeks või joob tõesti mahla viinaga. Aga jäime ikka oma esimese variandi juurde. 
Mingi aja möödudes tulid nad meile uuesti külla. Siiril Cosmopolitan kaasas (teate küll selline roosa pudel). Mille peale ma kohe, et ma ei saa juua (ise uurimata kas see on alkoga või ilma). Mille peale Siiri, et saad küll, sest see on alkovaba. Nii saimegi teada, et ootame mõlemad beebit. 
Kuid toredaks teeb selle loo hoopis see, et Siiri oli tahtnud oma sünnipäeval minult küsida, et kas sul on sama antibiootikumide kuur, mis mul😄. Nüüd naeramegi, et see on meie laste lugu.

Laupäeval käisime Andri vanemate juures ning pühapäeval ta õe sünnipäeval.

See nädalavahetus tuleb sama tore. Laupäeval on plaan Laulasmaale jõululaadale minna ning õhtul teen Liisule soengut. Ja kui pühapäeval ei saja lähme Liisuga jala Keila advendilaadale. Sealt järgmine nädalavahetus on meil jälle külalisi oodata. Nii maalt kui linnast. Plaanime taaskord midagi toredat teha ja mõnusalt aega veeta. 

Üks küsimus Teile mu lugejad?

Kas Teid huvitaks üks väike loos? Loosi läheks midagi väikest, mille olen oma kätega teinud, aga samas on see väga vajalik asi. 

Kommentaare ei ole:

Uue aasta maagilised mõtted

Täna kohe on nii ilus, haruldane ja omapärane kuupäev, mis kutsub kohe kirjutama ning oma mõtteid jagama. 02.02.2022, onju üks wonderful day...