neljapäev, 4. jaanuar 2018

Kui see aasta juba nii hästi algab, siis kuidas see veel lõppeb?

Enne kui alustan enda ja oma pere maagilise päeva kirja panemisega, tahan Teid tänada mu lugejad, kes olete mu facebooki kutsetele vastanud või ise lisanud mu lehele like. Teid on seal juba omajagu palju, mis on väga tore. 
Aitäh Teile. 

Plaanisin küll meie Nunnu oskustest kirjutada, sest tal on täna "sünnipäev". Ta sai meil juba 1,4 aastaseks. Postitust kirjutama hakates pidin tõdeda, et natuke on vaja mõtiskleda, ning tahan mõne mõtte taha kommentaari lisada. Nii otsustasingi, et löön kaks postitust lahku, sest muidu läheks see liiga pikaks.

Nüüd, aga meie haruldase ja ajaloolise päeva juurde. 

Hommikul saime teada õigemini lõpliku kinnituse, et mu õde ja õemees on nüüdsest taluomanikud, mis on väga, väga vahva uudis, sest nüüd on meil veel üks koht, kus puhkamas, telkimas ning abis käia. 

Peale selle on õepoja autojuhiload ühe sammu kaugusel. Minu sünnipäeva päeval sai oma autokooliga ühele poole (14.12) ja täna teooriaga. See 4 on vist tema maagiline number.

Lõpetuseks saan öelda, et ka meie sissekirjutuse asjad hakkasid liikuma. Avaldused ootavad teatud lünkade täitmist, allkirjastamist, kohale viimist ning ongi valmis.

Meie Tipsugi saab lõpuks lasteaia nimekirja pandud, sest sügisest peaks see tee tema jaoks alguse saama.

Kokkuvõtvalt võingi öelda, et täna on igas mõttes üks suurte otsuste ja elu muutuste päev. 

Kui see aasta on juba nii hästi alanud, siis kuidas see küll lõppeb? Kindlasti sama hästi või paremini.

Nüüd kribinal krabinal diivanile teed jooma ja "Titanicut" vaatama.


Kommentaare ei ole:

Uue aasta maagilised mõtted

Täna kohe on nii ilus, haruldane ja omapärane kuupäev, mis kutsub kohe kirjutama ning oma mõtteid jagama. 02.02.2022, onju üks wonderful day...