esmaspäev, 29. jaanuar 2018

Luhta läinud nädala eesmärk.

Hei,

Täna, siis natuke ühest äpardusest ja sellest miks ma ei saa kirjutada tegelikult sellest, millest ma algselt tahtsin ja oli plaanis.

Eelmine nädal andsin iseendale lubaduse, et püüan hommikusöögiks putru teha, et see meile Nunnuga uuesti harjumuseks saaks, sest ühel hetkel otsustas Vunksu, et ei taha enam putru. 

Kokkuvõtvalt andis see katsetus tulemusi, sest pudru on jälle meie lemmik. Kahel hommikul sõime ka banaani kohupiimakooki, mis koosnes:
2 banaanist,
2 munast,
200gr kohupiimast. 
Segasin kõik massi kokku ja ahju. Väga lihtne ja hea. 

Pean tunnistama, et juba esimestel päevadel pudru söömise eesmärk toimis, sest õhtul mõtlesin juba hommikusöögile ja heale kohvile, sest see onju päeva alus. 
Jagasin ka pilte Insta storydes, et tegelikult on vahva teha kahele inimesele ühesuguse kujundusega toitu. Sain ka positiivset tagasisidet, et näevad head ja maitsvad välja. 

Lisaks ka mõne pildi, aga ei saa, sest mu IPhone otsustas saba anda. Õemees naera nüüd :). 
Lõpetasin emmega kõne ja peale seda oli telo ekraan tume. Märguandeid sain, aga ei näinud, kes saatis. Nüüdseks on telefon remonti viidud ja eks ole näha, mis saab.

Siinkohal ongi õige aeg kirjutada veel ühest luhta läinud nädala eesmärgist.
Ma võtsin plaani, et käin terve nädala õues ja pildistan erinevaid objekte, et anda, siis üks vahva ülevaade sellest, kui ilus on loodus lumega, ning kui ruttu võib loodus muutuda. 
Tegin pilte nii fotokaga kui ka telefoniga, no ja kiuste otsustas see viimane saba anda. Sain väga vahvaid pilte ja tahan seda kindlasti jagada, aga kahjuks peab see postitus ootama kuniks saan telo korda või pildi kätte. Millal see juhtu, kes seda teab?

Vot sellised kaks eesmärki oli mul eelmiseks nädalaks seatud, mis said täidetud. Nautisime väga ka lund, mis maha oli sadanud. Kahe päevaga said peaaegu kõik talverõõmud ära tehtud.

Kätte on jõudnud uus nädal ja püüame jätkata samas vaimus. 
Peale selle on ees ootamas veel väga toredad ajad, sest musununnul hakkab varsti, varsti puhkus. Mõned mõtted ja ideed on, mis sel puhkuse ajal teha, aga kõigest hiöjem.

Nüüd tõmban otsad kokku ja lisan lõpetuseks mõne pildikese sellest, mida arvas Vunks lumest.





Kommentaare ei ole:

Uue aasta maagilised mõtted

Täna kohe on nii ilus, haruldane ja omapärane kuupäev, mis kutsub kohe kirjutama ning oma mõtteid jagama. 02.02.2022, onju üks wonderful day...