neljapäev, 18. jaanuar 2018

Teatrist ja möödunud nädalavahetusest

Kasutan juhust ja panen ruttu kirja mõned mõtted, et siis Vunksu kõrval tukkuma minna.

Aeg on taaskord nii kiiresti kadunud. Postitus Vunksu oskustest ootab oma järge, aga see võtab veel natuke aega, sest mitte ei ole jaksu ja tahmist arvuti taga olla, sest väike külmetus on teinud oma töö.

Nüüd natuke eelmisest ja sellest nädalast.

Eelmine nädal käisime ühel päeval perega väljasõidul. Käisime üle pika aja kõik koos Raplas. Seal kohtasin isegi ühte tuttavat, kes on samast kohast pärit, kus mina. Eesti on ikka väike.
Meil oli väga tore, sest saime natuke aega iseendale, ning käisime ka Meie pubis söömas. Soovitan seda kohta soojalt, sest praed on suured ja hinnad head. Tellisime Vunksule eraldi prae, milleks oli kartulipuder viineritega (kõrvale oli veel natuke porgandisalatit ja kaste), mille eest maksime 2€. 

Nädalavahetuse veetsime Nunnuga maal, sest musu oli tööl ja nii otsustasimegi natukeseks end tuulutada. Maal oli väga tore. Saime mu vennanaisega tuttavaks, käisime šoppamas ning sai ka sõbrannadel külas käia ja niisama jutustada. Koju tulime alles esmaspäeval.
Nüüd oleme väikese külmetuse saanud ja põeme siin. 

Lubasin kirjutada ka teatrist, mis toimus 16.01. Draamateatris pealkirjaks "Finaal". Käisime seal musununnu õe ja tema kutiga. Näitlejad olid muidugi head. Alustades Ita Everiga ja lõpetades Mait Malmsteniga, kes on mu ühed lemmiknäitlejad.

Tükk ise jäi nagu segaseks, ei saanud päris täpselt aru, mis toimub. Ühesõnaga mingi segane perekonna lugu. No ja kirss tordil oli isa. kes istus diivanil ja ei öelnud ühtegi sõna, kui siis alles lõpus.
Tohutult häiris mind veel see, et üks osatäitjatest tegi suitsu, mis tungis päris kiiresti ninna. 
No ja see lõpp. Kui laval on ikka Eesti teatri grand old lady Ita Ever, siis juba sellepärast oli see tükk vaatamist väärt. 
Lõpuks oli rahvas püsti ja plaksutasid. Minul muidugi silmad märjad. Usun, et ma ei olnud ainuke, sest see lõpp oli tõesti võimas.

Vend ja õde (äärtes) oma kaasadega (keskel)

Nautige neid talviseid kargeid ilmasid. Oleme neid ju kaua oodanud.

Sauki ja olge tublid.

Kommentaare ei ole:

Uue aasta maagilised mõtted

Täna kohe on nii ilus, haruldane ja omapärane kuupäev, mis kutsub kohe kirjutama ning oma mõtteid jagama. 02.02.2022, onju üks wonderful day...