neljapäev, 2. juuli 2015

Uus kuu, uued tuuled.

Ahoi,

Jipikajeee lõpuks ometi on meieni jõudnud suvi. Nüüd natuke minu toimetamisest.

Vahepeal on mul läinud üsna hästi. Esmaspäeval võtsin natuke päikest ja lugesin samal ajal M.M.Feldschmidt ning K.Türk käsiraamatut ,,Õhinapõhine kool". Mul on hea meel, et ma selle raamatu raamaturiiulist kätte võtsin, sest sain sealt nii mõndagi uut, mida saan oma töös kasutada. Põhilised näpunäited on küll kooliõpetajatele aga midagi leidsin ka endale.

Teisipäeval käisime Marcuse ja Andriga natuke sõitmas. Härra tahtis endale katusealust osta ja nii võtsime suuna Tallinna Magaziini. Kuna seal seda ei olnud, mida ta tahtis, siis pidime sõitma Rapla. Seal saime natuke shoppata enne kui koju tulema hakkasime. Kuna koju tulime Kohila kaudu, siis tahtsime Säästuri (riidepood) minna aga meie üllatuseks polnudki seda enam. 

Eile oli meil ka Marcusega tegus päev. Hommikul küpsetasime pannkooke ja proovisime isegi selliseid lõbusaid teha. Selleks panime taina pudelisse ning pigistasime pannile. Tegime nii lilli, südameid, smile. Väga ägedad jäid ja kindlasti võite proovida. Viisime ka Andri vanaemale neid. Meie üllatuseks oli tal just pannkoogi isu nii, et olime õigel ajal õiges kohas. Vana juures istutud, lobisetud võtsime suuna aimaale. Mina hakkasin kastma ja Marcus korjas maasikaid, millest tegime pärast toormoosi, seda tuli kokku umbes 1 kg. Õhtu möödus meil ka hästi. Andri tahtis oma varikatusele raskusi osta aga suht mõttetu on sinna alla 10euri panna kui ise saab ka teha. Nii õmblesingi vanadest teksadest sellised pikad torud, mille täitsime liivaga.

Tänane päev läks meil hoopiski hästi. Marcus magas kella 14.00, sest oli ööse kella 02.00 üleval. No need on need tädi juures olemise privileegid :). Mina nautisin tänas päikest taaskord raamatut lugedes mille tulemuseks on nüüd natuke punane nahk. 

Miks selline pealkiri tänasel postitusel? Kes teab see teab, et Andri on ametilt kokk ja on seda tööd kaua teinud. Kunagi kui ta kooli lõpetas, siis talle öeldi, et oled nüüd kokk, kelner, keevitaja. Kokk on ta aastaid olnud ja ettekandja tööd on ka vaja selle käigus teha. 

Kolmest öeldud kaks on juba täidetud ja nüüd võib öelda, et ka kolmas saab täidetud. Kuna kõik, mis siin ilmas juhtub, juhtub alati põhjusega, siis oligi eile tema esimene tööpäev hoopis teisel alal. Tema uueks tööks on koht, kus tegeletakse metalliga ja keevitaminegi on käega katsutav. Seega on need sõnad täppi läinud. Varsti kirjutan juba sellest, mis ta seal teeb.

Kas Teil on selle nädalavahetuse plaanid tehtud? Kui jah, siis olen nõus lugema Teie plaanidest. Võib olla on mõni koht isegi selline kuhu tahaks isegi minna.

Minul ja Andril on plaan valmis ja meie puhkame see nädalavahetus Kurkses. See on koht, kus oleme tavaliselt oma puhkust alustanud, aga juuni oli nagu oli ja ei saanudki sinna. Nüüd teeme kõik tasa ja järgmine kord juba sellest, kuidas meie päikeseline puhkus möödus.


Olge mõnusad ja nautige päikest,
Marve

Kommentaare ei ole:

Uue aasta maagilised mõtted

Täna kohe on nii ilus, haruldane ja omapärane kuupäev, mis kutsub kohe kirjutama ning oma mõtteid jagama. 02.02.2022, onju üks wonderful day...