teisipäev, 18. oktoober 2016

Sünnipäevast ja katsikutest.

Terekest,

Kasutan juhust ja panen seekord kirja Carola vanaonu sünnipäevast ja katsikutest.
Miks juhust? Kuna Carola tukub.
Carola kõrvalt saan blogi kirjutada ainult magades :). Emmede rõõmud.

Pean tunnistama, et peod läksid ilusti, sest piiga pidas end ilusti üleval. Võrreldes sellega kui ta meil ühe kuuseks sai.

Nüüd lapsevanemana saan aru, kuidas õigel ajal kokkulepitud kohtadesse ei jõuta. Arvasin, et lähme sünnipäevale natuke varem kohale. Miks? Kui piiga jaurama ja väga virilaks muutub, siis tuleme koju ära. Lihtsalt tahtsime kauemaks minna mitte pooleks tunniks.
Kuna ta oli neljapäeval ja reedel väga viril, ning jäi väga hilja magama, siis kartsin, et sama pull ka laupäeval. Õnneks mitte.

Sünnipäev algas kell 19.00 ja piiga ärkas 18.30 ning kodust startisime alles 19.11. Koju tulime peale 21.00. 
No ja lootuses, et saame puhaste riietega ka sünnipäevale oli ainult lootus. Nii kui piiga riide sain, et hakkame pidusse minema, ajas ta piima välja :).



Sünnipäevalapsele meisterdasin kommipudeli

Pidus ta küll natuke jorises, aga muidu oli tubli tüdruk. 

Pühapäeval olid katsikud. Siinkohal pean aitäh ütlema õepoja Marcusele, kes tegeles Carolaga kui meie köögis ettevalmistusi tegime. Neid oli koos nii tore vaadata, nagu õde ja vend.

Selleks ajaks kui külalised tulid magas piiga magusat und. Enne kui külalised ära hakkasid minema ärkas tema ka üles.
Kingitusteks sai väike piiga neid, mida ta soovis. Siinkohal avalikustan ka lõpuks selle kingituse, mille saime enne piiga sündi. Selleks oli Moosese korvike, mille kinkis õe pere.
Siin magab meie Nunnu oma magusad uned. Tal on küll oma voodi ka, aga see tema toas. Mul öösel lihtsam toimetada kui ta minu lähedal. 


Vot sellised olid meie peod.

Täna käisin aga ämmaemanda vastuvõtul. Lihtsalt kontrollis peale sünnitust. Temagi oli mu sünnitusloost hämmingus. Kogu rasedus kulges ju väga hästi, aga sünnitus läks nii nagu poleks tahtnud, et läheb. Ütles ka, et sa said kohe kõik asjad. Minu üllatuseks õmmeldi mind ka seest, mida ma ei teadnud. Nii, et peale sünnitustki sain üllatuse osaliseks :).

Meie sünnitusjuttude lõpuks ütles ämmaemand mulle:,, Sa oled üks päikesekiireke ja väga positiivne. Nii, et sa olid väga tubli ja said kõigega hakkama". Vot need sõnad tegid südame soojaks.

Siinkohal ongi õige aeg lõpetada, sest Nunnu hakkab emme süles ärkama.

Tsauki,
Marve

Kommentaare ei ole:

Uue aasta maagilised mõtted

Täna kohe on nii ilus, haruldane ja omapärane kuupäev, mis kutsub kohe kirjutama ning oma mõtteid jagama. 02.02.2022, onju üks wonderful day...