kolmapäev, 15. märts 2017

Sünnipäevad

Seekord, siis lõpuks Sannu, Carola ja õemehe Mareki sünnipäevast.

28. veebruaril oli meie Ninnupoja Sandri sünnipäev. Uskumatu kuidas see aeg ikka lendab. Alles see oli kui ta oli sama väike kui meie Carola, aga nüüd juba 17.
Üheskoos sõime kooki, rääkisime niisama juttu ning pidasime plaani, mis veel õemehe sünnipäevaks vaja.
19.00 paiku läksime Andri õele külla, kes kolisid oma uude koju.

04.03. sai meie Tipsu 6 kuuseks. Eelmisel ja selle päeval oli meil väga kiire. Hommikul 10.30 pidasime väikese sünnipäeva, sest õhtul oli teine pidu tulemas, ning oli vaja veel ettevalmistusi teha.
Uskumatu, et meie Tipsu on juba poole aastane.
Tipsu sünnipäeva hommik möödus pereringis. Jõime kohvi ja sõime võileibu ning torti.
Tordi tellisime Jane käest, millega jäime väga rahule, sest see oli väga hea mahlane.

Meie Nunnu oma kingitustega
Tore hommik mööda hakkasime valmistuma õhtuseks peoks.

Selleks tähtsaks peoks oli õemehe Mareki üllatuspidu. Siinkohal pean tunnistama, et mul on ikka hull õde. Idee tuli äkki ja kõik see sai ka teoks tehtud. Nagu Maily ütles:,, Ma ei ole nende aastate jooksul pidanud nii palju valetama kui nüüd.". 😆
Valesid tuli nagu varrukast.

Peo ettevalmistused said meil tehtud. Selleks tuli Maily päev varem meile. Reedel jõudsime suhteliselt palju valmis, sest tegime kolmekesi. Õnneks oli vend Jarmo ka meil, kes tegeles Carolaga. Magama saime alles 23.30 paiku.

Laupäeval tegime veel viimased ettevalmistused. Pean tunnistama, et mul oli kogu aeg selline ärevus hinges, justkui oleks endal mingi sünnipäev või pidu tulemas.

Sagimist oli nii palju. Ühel hetkel oli meie elamine inimesi, sööke ja kaste täis. Suures toas tehti meiki.
Ühe meikari käe alt käib läbi neli naist :). 
Samal ajal toimetasid köögis korraga kolm inimest. Paigutades asju vaagnatele või lõigates asju. Köögis oli tõeline kaos. Õigemini igal pool oli kaos, sest kõik kohad olid asju ja inimesi täis 😍.
Musununnu ja vend tassisid asju autodesse. Oeh, nii palju oli sigimist - sagimist.

Asjad enam-vähem valmis istusime veel köögis laua taga ja arutasime, et kõik asjad saaks kaasa. Mina olen see, kes loetleb lampi igasugu asju. Nii ka seekord. Mille peale õde ütles:,,Sa oled nagu ema, kes vaatab, et kõik asjad oleksid olemas." Pean tunnistama, et see omadus on väga hea. Suvel telkimas käies kasutan sellist meetodi väga palju. Vältimaks, et midagi väga, väga olulist maha jääks.

Lõpuks oligi kell 17.00 ja saime peopaika minna, milleks oli Saunamaailm. 
Sigimist sagimist oli nii palju. Laud katta, asjad ja kaunistused sättida. 
Meenub kohe üks seik, kui üks külalistest tahtis neid õhupalle paremini sättida. Näitasin, mis ma olin kaasa võtnud, et äkki saad kasutada, mille peale ta naeratas ja küsis:,,Kas sa oled kõik asjad kaasa võtnud?". Mille peale ma, et olen maksimalist ja olen enda jaoks kõik asjad läbi mõelnud, mida vajan.

Avastasime, et juhuslikult on kõik asjad toon toonis 😊
Lõpuks oligi aeg nii kaugel, et sünnipäevalaps hakkas saabuma. Õde ootas teda ees ruumis pimedas toas laua taga. Härra filmis kõike kuskil kapis 😆, et ikka kõik peale saaks.
Lõpuks ta oligi kohal. Nii hakkasimegi tagant ruumist lauluga ette tuppa liikuma, et sünnipäevalist üllatada. Rahvast muudkui tuli ja tuli ja tuli. 

Lõpuks olid kõik ees toas sünnipäevalise juures ja Kristina hakkas kõnet pidama. Ohjh... silmad läksid märjaks. Sõnad olid lihtsad ja soojad. 
See siiras naeratus ja üllatunud nägu sünnipäevalise silmis... Vot see pani minulgi silma särama.

Külaliste õnnesoovid, kallistused ja kingitused jagatud oli aeg edasi liikuda. 

Nüüd juba teise ruumi, kus oli kaetud lauake hea ja paremaga. Tuli välja, et kohti oli isegi vähem kaetud. Veel enne sööma hakkamist väikesed organiseerimised ja pidu võis alata.
Topelt pidulised 
Kus oli Carola? Ta oli meiega peol. Ta oli nii tubli laps. Käis sülest sülle ja ei võõrastanud. Mu käest isegi küsiti:,,Kas ta ongi nii rahulik laps? Kas kodus on ka nii rahulik?" Vastus oli:,,Jah."
Magas selle möllu keskel isegi kaks tukut. Koju jõudsime alles 01.30. 

Pean tunnistama, et oli igati lahe pidu. Sai mängitud, tantsitud, lauldud. Peale selle nägin veel üle pika aja endale kalleid inimesi. 
Siinkohal pean ütleme, et sain(me õega) mitu korda komplimente, et meil on nii lummavad silmad. 

Pidu õnnestus 100%, sest sünnipäevalaps jäi peoga rahule. 
Isegi üks sünnipäevaline tänas mind taevani, sest andsin talle saunalina 😊. 

Minul olid aga närvid läbi, sest peale sauna oli võimalik külma vee tünni hüpata. See vaatepilt oli nii õudne kui nad seal libisesid ja kukkusid. Kartsin, et keegi võib väga õnnetult kukkuda ja pidu ongi rikutud. 

Lõpuks ärkaski Carola üles, panin ta riide ja sõitsin koju, sest mu närvid ei pidanud enam sellele vaatepildile vastu. 

Peale selle sünnipäeva oli veel Eesti laul. Meie Tipsugi sai sellest osa, sest oli üleval ning tädi Maily tantsis temaga. 


Pühapäeva hommikul läksin peopaika tagasi, et mees ja vend ning asjad ära tuua.
Toitudega läks ka hästi, sest süüa jäi suhteliselt vähe järgi. 
Umbes 7,5 kg tordist jäi ka nii palju järgi, et mina sain paar tükki ja õde sai koju lastele viia. 


Vot selline tore ja vahva pidu oli meil. 
Need üllatuspeod on ikka toredad. 

Kommentaare ei ole:

Uue aasta maagilised mõtted

Täna kohe on nii ilus, haruldane ja omapärane kuupäev, mis kutsub kohe kirjutama ning oma mõtteid jagama. 02.02.2022, onju üks wonderful day...