esmaspäev, 30. september 2019

Parim aeg on perega veedetud aeg

Linnupojad tuduvad ja nüüd on aeg võtta endale. 

Plaanisin küll eile seda teha, aga teen seda täna ja vaatan korra tagasi meie toredasse nädalavahetusse, mis täitus 100% ning oli igat hetke väärt. 

Reede kulges meil tavapärases rütmis. Carola oli aias ja meie vennaga kodus. Peale kolme läksime talle kõik koos järgi ja naasesime peale poe külastust koju.

Laupäeval (kui ilm lubab) tahtsime minna perega natuke välja, et mõned vahvad perepildid teha. Selle päeva tegi veel erilisemaks see, et meie armsad Ketu ja Sannu olid ka meiega, keda polnud juba pikka aega näinud. 

Päeva veetsime Leetses (Paldiski lähedal), mis meeldis ka lastele. See paik on lihtsalt nii ilus ja kutsub kohe tagasi. 

Kuna kell oli juba lõunasse jõudnud, siis tegime seal ka väikese pikniku. Ostsime poest ühtteist ning tegime kaasa head sooja kohvi. Hommikusöök, hea kohv, seltskond, naer, paik ja ilm. See oli lihtsalt super aeg akude ja mõtete laadimiseks. 

Samal ajal kui lapsed autos tudusid, saime teha nii üksik kui ka paari pilte, mis tulid igati vahvad ja toredad.












Lõpuks ajasime ka lapsed üles, et saaksid ka natuke süüa ning lõpuks teha mõned vahvad perepildid ning lihtsalt lastest, mis ka igati õnnestus. 














Enamik pilte tehtud ühinesid meiega ühed võõrad, kes tulid piknikule. Nii loovutasimegi selle koha neile ja sõitsime edasi. Avastasime seal erinevaid teid ja maid ning lihtsalt vahvaid seeni. Üks vahva retk paikade avastamiseks. 






Nii uurib seeni tema vol.1




... ja vol. 2













Lõpuks hakkasime ka koju sõitma, sest olime vaikselt saanud värske õhu mürgituse. Veel enne tegime ühes ilusas kohas peatuse, kus vaatasime merd ja lihtsalt ilusat kohta. 

Väike peatus tehtud, laadisime end autosse ja koju sõit võis alata. Veel enne seda käisime vaatamas Klooga koonduslaagri paika. Peab tunnistama, et seal õhkas kohe selline külm õhk vastu, mis tekitas natuke kõhedust. Minu jaoks lihtsalt selline natuke ebameeldiv koht.



Sealt naasesime lõpuks koju. Sõime kõhud täis, jutustasime veel lastega ning andsin Ketule mõned asjad ning jäimegi taaskord neljakesi. 
Õhtu möödus meil koos perega multifilmi saatel, mis oli armas ja südamlik. Isegi meie Tirtsul läks seda vaadates silm märjaks. 

Plaanisime küll laupäeval ka natuke seeni vaadata, mis nurjus, siis tegime seda eile. Käisime koos perega seenekesi uudistamas. Isegi midagi saime. Küll mitte palju aga midagi ikka. Taaskord üks kvaliteetne päev oma perega. 

Ühesõnaga mul oli üks vahva perekondlik nädalavahetus, mis andis natuke värskemat ja rõõmsamat hingamist ning vaheldust nende möödunud rasketesse aegadesse. 

Kohe, kohe on käes oktoober, mis tuleb kindlasti vahva ja tore, sest meil on ees ootamas mõned vahvad üritused, millest kõigest teen ka ühe väikese kokkuvõtte.

Olge tublid!

Kommentaare ei ole:

Uue aasta maagilised mõtted

Täna kohe on nii ilus, haruldane ja omapärane kuupäev, mis kutsub kohe kirjutama ning oma mõtteid jagama. 02.02.2022, onju üks wonderful day...