reede, 12. juuli 2019

Esimest korda ilma lasteta

Hei, hei.

Käes on jälle reede, ning uute mõtete ja ideedega aeg, et nädalavahetusel teha midagi põnevat.

Meie issil hakkas täna puhkus ja meil on juba plaan paigas, mis teeme, aga sellest kõigest hiljem. 

Täna tahtsin kirjutada hoopis sellest, et eile käisime Musununnuga päris esimest korda paar tundi kahekesi väljas. Seda just kahe lapse kõrvalt. 

Need, kes on juba lapsevanemad teavad, et vanemaks olemine on üks imeline tunne. Ma ei liialda kui ütlen, et sama imeline on ka tunne, kui saad olla natuke aega ilma nendeta.
Pärast pisikest pausi on nende nägemine muidugi üks suur õnn ja rõõm. Kui sulle ikka laps vastu jookseb, roomab, naeratab ja sind kallistab ning tervitab, siis teeb seest ikka soojaks. Isegi pisike nutt kui oled koju jõudnud ja oma pisikese pudina sülle võtad, kes õnnest naerab ning kui maha paned, siis nutab, teeb seest soojaks.

Käisime Kalju laval Terminaatorit kuulamas. Plaan minna oli muidugi ammune, aga piletid ostsime ära viimasel minutil, sest lapsehoidjat oli ka vaja. 

Siinkohal suured tänud meie armsale Ketule, kes need paar tundi vastu pidas. Lapsed olid tublid, aga tunnistas, et üksi kahe lapsega toimetada on ikka natuke raske. Samas sai ta sellega ideaalselt hakkama, sest koju tulles olid lapsed terved ja kiirabisse polnud vaja sõita ning kodu polnud ka maha põletatud. 
Põhiline, et ka minu süda oli rahulik kui ma nad üksi koju jätsin. Õnneks oli Venna natuke tudunud ka, mis andis talle pisikese pausi. 

Aeg teineteisele on väga oluline. Põhjus ju tegelikult väga lihtne. Pere elu elades on paratamatu, et suurem tähelepanu läheb lastele ja kodule ning lõpuks teineteisele. Selleks, et ema ja isa ka rõõmsad oleksid, on vaja just neile nende ühist aega. Eile päev oli selleks just ideaalne. Meeldiv koht, muusika ja seltskond. Super. 


Mehed tõid naised peole.
Samal ajal pildistas Carola kodust olukorda, mis on igati kontrolli all.

Rohkemat polegi vaja, sest pisikesed asjad on need, mis liidavad. 

Mõnusat nädalavahetust. 

Loodan, et see tuleb Teil sama vahva ja tore nagu oli meil täna hommikul, kui tegime üllatusvisiidi Musununnu tädi juurde.




Kui külmade ilmade tõttu õues telkida ei saa, siis seda tuleb teha toas. 

Kommentaare ei ole:

Uue aasta maagilised mõtted

Täna kohe on nii ilus, haruldane ja omapärane kuupäev, mis kutsub kohe kirjutama ning oma mõtteid jagama. 02.02.2022, onju üks wonderful day...