reede, 5. juuli 2019

Üks tore emme ja tütre päev

Hei, hei.

Samal ajal kui Carola magab ja meil taustaks tantsupidu, ning pojakese lalin, naer ja näitab oma oskusi, siis minul tuli tahtmine arvuti krabada ja natuke meie tänasest päevast kirjutada.

See ei ole mingi saladus, et pisikeste pudinate kõrvalt ei jää kahjuks alati piisavalt aega suuremate laste jaoks. Jah, natuke küll ikka jätkub, aga mitte väga palju. Nii on ka meil. Vennakesele kulub ikka hulka aega ja tähelepanu, ning kahjuks Carola ei saa seda enam nii palju, kui enne vennakese sündi. 

Nii tuligi meil mõte, et reedel kui Musununnul on lühem tööpäev, siis meie lähme Carolaga ujuma. Teen talle sellise üllatuse, et lähme kahekesi tšillima. Seda ei öelnud ma talle hetkeni kuni olime Keila Tervisekeskuses. 

Ohh seda õnne ja rõõmu, et sai ujuma minna. Emotsioonid olid igati laes ja minu eesmärk teda üllatada sai täidetud. 

Riideid vahetades läks küll tuju natuke kehvaks. Isegi pesemine ei aidanud. See tegi tuju veel kehvemaks, aga kui hakkasime ujula minema ja ta basseine nägi, siis ohh seda rõõmu. Ütles mulle kohe "Ohh, kui vahva ja tore siin on!"

Meil oligi väga tore ja vahva. Mulistasime nii laste- kui suures basseinis. Käisime tiiru ka välibasseinis. Kõige toredam oli muidugi toru, millest lasime alla ca. 5-6 korda kui mitte rohkem. Ta oleks veel tahtnud lasta, aga sinna tuli juba omajagu uut rahvast peale, kes polnud lasknud ja nii tulime sealt ära. Õnneks oli tal vaja pissule ka minna ning saimegi hea põhjuse sealt ära tulla. 

Pissul käidud läksime lastebasseini tagasi. Lõpuks oli ta juba nii külm, et sooja saamiseks läksime mullikasse, kus talle ka väga meeldis. 

Lõpuks olime juba 1,5 tundi olnud ja oli näha, et ta hakkas juba ära väsima. 
Mõeldud, tehtud. Pesus käidud, riided vahetatud ning võisimegi koju minna. 
Enne seda pidime veel korra poodi minema, sest tütreke soovis jäätist. Ja kui meil juba meie aeg oli, siis miks mitte seda päeva lõpetada ühe poes käiguga ja soovi täitmisega. 

Enne koju jõudmist ta muidugi magas nagu nott. 

Kokkuvõttes oli meil üks igati vahva ja tore aeg. Oli näha ka, et Carola nautis seda aega nagu minagi. Me saime koos midagi toredat teha, mis talle väga meeldis ja põhiline, et olin terve aja ainult tema päralt.
Nüüd kui vennake on otsustanud ise tissust loobuda, siis sellega on minul ka rohkem vabadust ja võimalusi, et kas või päevaks Carolaga kuhugi kahekesi minna. Peale selle on meil nii tubli issi, kes saab lastega ilusti hakkama. 

Nüüd on issi ja Venna käinud teda kordi ja kordi üles ajamas, aga lootusetu. Kui uni on ikka magus, siis ei mõju ussi- ega püssirohi. 



Kommentaare ei ole:

Uue aasta maagilised mõtted

Täna kohe on nii ilus, haruldane ja omapärane kuupäev, mis kutsub kohe kirjutama ning oma mõtteid jagama. 02.02.2022, onju üks wonderful day...