pühapäev, 3. november 2019

Hingelt hingele

Hei, hei

Täna, siis üks väga kiire ülevaade eilsesse päeva ja natuke ka emotsioone. 

Märkamatult on kätte jõudnud juba selle aasta eelviimane kuu. 
Toas on kuulda ahju praksumist ja akna taga vihma tilkumist ning vaikust. Jah, meil on toas hetkeline vaikus. Carolat ei ole  ka veel kodus ja venna magab. 

Nii kasutangi juhust, et panna kirja natuke eilsest päevast, mis oli lihtsalt nii vahva ja tõesti hingedepäevale kohane. 

Alustuseks käisin ma reedel vaatamas ühte pisikest beebipoissi ja eile ühte beebitüdrukut. Need pisikesed ilmakodanikud on ikka nii nunnud ja armsad. Kohe tuli selline tahtmine, et tahaks omale ka. Aga eiii Marve, sellega peab natuke ootama, aga tulemata ta kindlasti ei jää. Iga asi omal ajal.

Eile esimest korda võttes sülle peagi kuuseks saavat beebit. See tunne oli lihtsalt nii mõnus. Nooo... see beebi lõhn ...mmmm ...see on lihtsalt supper. Esimesest silmapilgust sain ka kohe naeratuse, mis oli lihtsalt nii nunnu. Samal ajal kui oma kaks pudinat mängisid ja seda pisikest süles hoidsin mõtlesin, et nii vahva, et nendele toimetavatele asjapulkadele sünnib kaaslasi juurde, kellega koos kasvada ja lollusi teha.

Lõpuks hoides ühes käes vennat, teises pisikest beebit ja lõpuks tuli Carola ka veel asjatama ning pisikest paitama. See tunne oli lihtsalt nii mega.
Hetkeks tundsin, et olen ema kolme lapsega. Mõnele võib olla naljakas, et kuidas saab nii tunda, aga nii ma end tundsin. Ema instinktid. Klapp esimesest silmapilgust💕.




Tore pärastlõuna mööda saadetud ootas meid ees üks hingedepäeva kontsert. Seda Kumna Kultuuriaidas ja esinejaks Tõnis Mägi. See oli tõesti üks hingedepäevale kohane kontsert. 

See soe ja hubane hõng aidas, ning Tõnis oma olemusega, vabadusega ja olemisega, see on kirjeldamatu. See kõik oli lihtsalt niivõrd supper. Su kõrval on veel inimene kellega sa saad jagada igat hetke ja kogu seda olemist. See kõik oli lihtsalt niivõrd supper, et sõnadesse on seda raske panna. Seda enam, et igaüks sai esitada soovilugusid. Poolteist tundi läks nagu niuhti. Igat hetk, sõna, laul ja lihtsalt seal olemine, oli nautimist väärt. 
Need väikesed jutukesed iga laulukese ette, mis pani ennestki mõtisklema. Pisaradki ei jäänud tulemata, sest oli ju siiski hingedepäev. 
Oeh... see oli lihtsalt nii supper igas mõttes. 




Seda enam, et saime kontserti nautida kahekesi.
Lapsi vaatas meie armas Liisu, kes sai nendega ilusti hakkama. Meil on ikka vedanud, et vahetevahel saame oma pudinaid jätta kellegi hoolde. 


Päeva lõppedes käisime ka surnuaias, et meeles pidada meie Ingleid. 
Koju jõudes ootasid meid ees aga meie oma armsad Inglikesed, kes meile vastu tulid. 



Ilusat pühapäeva ja hoidke neid, kes Teile kallid. Vahepeal ikka öelge seda ka neile, sest see toob südamesse soojust. 

Kommentaare ei ole:

Uue aasta maagilised mõtted

Täna kohe on nii ilus, haruldane ja omapärane kuupäev, mis kutsub kohe kirjutama ning oma mõtteid jagama. 02.02.2022, onju üks wonderful day...